god morgon

rubriken säger allt, är väldigt seg idag, och otroligt trött på min förskyldning, har hållt på i en vecka nu typ. har precis gjort i ordning håret och ska strax sminka mig och sen dra till farmor & farfar. ska träffa lite folk där och de är väll där jag tillbringar mesta dels utav dagen, annars vet jag inte vad jag ska göra idag. börjar få lite panik för snart börjar skolan, de är bara en vecka och två dagar kvar!!! ha en fortsatt trevlig söndag

trevlig dag

vaknade första gången vid halv tio, snacka i telefon och efter de somna jag om och sov tills klockan halv ett typ.. gick upp, gjorde i ordning mig och åt frukost, sen åkte jag, mamma och pappa till bolaget och till coop för att handla lite. kom hem och chilla lite sen vid typ fem eller något ringde madde och vi skulle träffas, hade pratat tidigare om att vi skulle va och de blev så ♥ hon kom till mig och vi åt mat, snacka i mängder sen gick vi till coop extra och handla lite smått & gott. kom hem och då fixade vi lite mysigt och nu sitter jag helt forever alone i sängen och snackar skype. är helt slut och vill sova men får inte för fölket i skype. trevlig fortsättning!

fika

var på rådhuset och fikade med världens bästa tjej förut, träffade även några man kände.

torsdag

har ju varit mellandags rea nu idag och igår, har varit runt och kikat lite grann och även hittat lite smått och gott. tänkte lägga upp bilder på de jag köpt. en tröja är från gina, en är från h&m och en är från stadium. sen är de även ett läppstift med och de är köpt på h&m. mamma var även iväg förut och kikade runt på lite olika grejer och då köpte hon ett skyddsmedel till håret från tresemmé. är torsdag idag och de menas att det alltså är fredag imorgon och jag älskar fredagar, särskilt när de är skola, haha. vet inte vad jag ska göra imorgon, får se lite vad dagen bjuds på. kanske blir jag och mamma som gör nåt eller jag själv. 

(har tyvärr ingen bild på den från stadium)
 

just nu

är hos mina kusiner och kör Just Dance 4! hur kul som helst :)
innan var vi i Boulonger och åkte pulka och hade fikamys hos mormor/morfar.


doppardan

JULAFTON IDAG! helt sjukt, känns inte alls som om de är julafton men de är det. har öppnat ett paket, ätit frukost och vaknat "sjuk"... kan inte säga att de är så himla kul att vara dunder förskyld på julafton. håller just nu att göra iordning mig för klockan tolv ska jag vara hos farmor & farfar där jag kommer spendera en del utav dagen. kommer inte bli så mycket bloggande idag på grund av att jag inte kommer vara hemma någonting nästan. men kanske slänger upp en bild eller två. ha en förjävla bra julafton allesammans! ♥

första jullovs dagen

vaknade runt tio eller elva idag, började dagen med att kolla på julkalendern och sen åt rostad macka och drack varmchoklad till frukost. sen fortsatte jag mig med mormor & morfars julklapp igen, fortfarande inte klar, men de kommer.sen slog jag in alla mina julklappar jag köpt, har mina kompisars julklappar kvar men annars är resten klart, inslaget och inköpt, perfekt! sen har jag inte gjort sådär jätte mycket, tog typ två timmar eller nåt sånt slå in alla paket så de bestod mesta dels av dagen av, efter de städade jag mitt rum, dammsög, damma och skurade golvet, vid sex tiden ringde syrran och frågade ifall jag ville följa med henne och hennes kille på bio, jag tackade ju självklart ja så att då fick jag synda mig in i duschen och städa klart rummet så de va klart. bion började halv nio men jag var i stan redan halv åtta, det var jag för att jag, syrran och hennes pojkvän skulle gå och fika innan bion började, vi fikade på pim's och det var väldigt mysigt och gott, jag tog en kaffedumle och de satt verkligen inte fel, fy va gott de va alltså ♥ när vi suttit och pratat en bra stund gick vi mot bion och ställde oss i kön till att köpa snacks. vi såg på berättelsen om pi, ville egentligen inte sett den, men eftersom de frågade så varför inte. nu ligger jag i sängen, kom hem för nästan exakt en timme sen, bion var bra, läskig, lite konstig men också rolig, haha! ska strax hoppa ner i under täcket och sova för imorgon får vi gäster. godnatt & sov gott mina läsare, jag bloggar mer imorgon 
 

gårdagen

igår var de sista dagen i skolan innan jullovet, så jävla skönt med jullov nu alltså, jag älskar de! ♥ jag slutade tjugo över två och gick då ner till stan där jag mötte upp mamma, vi skulle kolla efter julklappar, kläder till oss båda till jul och nyår m.m. jag hittade lite smått och gott, ett par skor, en klänning och en mobilgrej. klänningen ska jag ha på jul & nyår och de kommer bli så najs, ska ha vinröda strumpbyxor till också. efter ett tag kom även Elvira ner till stan och då gick jag runt med henne lite, efter att ha gått på stan i ett antal timmar som gick väldigt fort åkte vi hem kvart i sju. (glömde säga att jag och mamma åt på gräddhyllan tillsammans också) när jag kom hem satte jag mig med en grej som jag ska ge till mormor & morfar i julklapp, den kommer att bli klar imorgon och då kommer de ett kort på hur resultatet blev. här kommer de bilder på hur skorna och klänningen ser ut, inte världens bästa bilder men de får duga. 

because a girl like you is impossible to find

tänkte bara säga att jag har världens finaste vän! är så glad och tacksam att jag har en vän som dig. som alltid finns där, som allt stöttar och finns där när livet börjar mörkna. som kan få mig att le bara av att existera. som får mig att inse att livet skulle vara något helt annat om jag inte hade en bästavän som dig. jordens finaste ängel, så jävla underbar, så knäpp och så jävla bäst. 
love you to the moon and back, min allra dyraste ägodel. föralltid... ♥

kavelbro

sitter på kavelbro och väntar på Elvira, slutar om tjugo minuter så de är lite segt men... när hon slutar drar vi ner till stan och kikar på julklappar, fan bara fem hela dagar kvar till julafton!!! klockan sex ska vi va i skultorp och kolla på min kusin och många fler när de har julavslutning typ, gillar julen, så mysigt! dagen kommer tillbringas med Elvira och det är toppen!! jag hade matte prov idag och jag tror de gick bra, hoppas!


plugg plugg och plugg förfan


today

började skolan 08.35 idag och hade lektion till 09.20 haha, typ 50 mintuer... hehe, men iallafall ,stanna kvar på skolan och hade en liten komunikation med en lärare, efter de drog jag hem, hämtade pengar och drog ner till stan där jag träffade Elvira. stod och snacka i typ en kvart medans vi väntade på att orient palace skulle öppna, tog en lunch ihop och efter de gick tiden väldigt fort, drog iväg till skolan igen och hade 4 lektioner till. Elvira slutade ju 10.00 idag så vissa har de ju rätt jävla bra, hehe! har tillbringat dagen till att plugga tillsammans med Elvira, nu ska jag hoppa ner under täcket och sova (där trodde ni jag skulle skriva nåt annat va) tisdag imorgon och ska på ett "läkarbesök" på morgonen så jag får gå upp tidigt imorgon ♥

goooodnight och sov gott, ha en fortsatt trevlig vecka, puss & kram

photos from yesterday

simmade ju först några länger i bassängen med Matilda. när jag kom hem käkade jag sen kom Elvira och vi började baka. en kaka blev lyckad men inte den andra. (tycker inte jag iallafall, haha) efter de käkade vi kvällsmat och sen gick vi ut och "lekte" i snön. byggde bland annat en snygg snögubbe som även var en kille med stånd! HAHAHAHAH, (har så dålig humor men jaja) kom hem och då kikade jag på tv tillsammans med mamma och pappa men hade även lite tredje advents fika. nu är de inte alls lång tid kvar till jul, waaah! 

söndag

sitter i köket och har precis bakat rocky road och skumtomte fudge tillsammans med Elvira. gick upp första gången halv åtta, skulle gått upp då och fixat mig sen kollat på julkalendern, de blev istället att jag låg kvar och snoozade tills klockan blev kvart i nio ungefär då julkalendern började. jag kikade på julkalender och somnade där efter om igen, inte den bästa morgonen om man säger så men aja... hade ju även stängt av väckarklockan så vaknade kvart över tio och skulle va på badet halv elva, så fick springa upp, skrika på mamma och pappa lite, äta lite snabb frukost (som inte va de bästa för fick världens håll) sen drog jag och pappa till badet där han lämnade mig och jag mötte upp Matilda och vi körde några längder i bassängen, så skönt! blev dock jävligt varm och de kanske är posivit inte vet jag. gillar att förbränna kalorier!
 
vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, men nu sitter jag här tillsammans med Elvria iallafall.
hoppas alla har haft en bra lördag, kommr bilder på de jag har bakat ikväll eller imorgon och de lovar jag!

pepparkakshus

pappa har varit duktig idag, gjort ett oroligt fint pepparkakshus efter många om och men.


lussefika


a hard time, I hate life when it's hard. but I love you more and more now baby ♥




dag 2 - din bästa vän

jag har många kompisar, tänker inte skriva upp alla dessa namn, men jag har framför allt en tjej som jag känt i mer än 10 år, min allra bästavän, en som jag litar på upp till 100%, en som bor granne med mig, en tjej som betyder altl för mig, en som hjälper mig när de är svårt, en som kommer finnas med mig hela livet tills jag dör, en som verkligen har ett helhjärtat hjärta, en som jag älskar så fucking mycket och det är Elvira Mellqvist, hon är den bästa, vackra, och snällaste bästa kompisen man kan ha alltså!!! ♥ jag älskar dig min bästa vän, puss min ängel som alltid stöttar, älskar, förstår mig, gråter med mig och skrattar med mig, vi har så himla roligt tillsammans men också de där dåliga dagarna vi gråter tillsammans, men vi klarar allt tillsammans älskade vän ♥ jag älskar dig nu och föralltid mitt underbara & vackra ♥!

en rubrik ja?

ni märkte kanske att de inte var jag som blogga förut, utan de va min kompis Matilda. fick sluta klockan ett idag, tog bussen till henne och de är där som jag har varit hela eftermiddagen innan jag drog hem, träffa Elvis och pluggade ännu mer. har so-prov imorgon, är fett nervös redan nu, men jag ska försöka sova och hoppas att de går över, haha. efter skolan imorgon är de konfa som gäller, sen lite plugg och sen banne mig ska jag slappa torsdag, fredag och lördag.... sen söndag får man börja plugga inför sista grejen i skolan innan jullovet ♥ vill ha jullov nu, för nu är man slutkörd och pallar inte mer, men de förstår inte lärarna riktigt, för de är så körda. nu ska jag nanna kudden så jag pallar so-provet imorgon... bajs ocksåå!

Cha cha bloggen!

Ligger här i Matildas säng och pluggar so! Sen ska vi baka och åka till stan Och shoppa lite och sen ska vi se på film! Mys mys!
Bloggar mer ikväll sen jag lovar !!! Löv you all my läsare!
<3<3 big love to youuuuuu



Love you all in my Class


andra advent

söndag idag, men också andra advent, andra söndagen innan julafton. känns så himla härligt, för om bara två veckor imorgon är de julafton ♥ idag började jag min dag med att köpa julklappar, de kändes kanon bra, för nu är jag taggad inför julen. när jag kom hem efter de bakade mamma pepparkakor, fick ännu mer julkänsla. käka lite sen var de bara att sätta sig i två timmar och plugga so inför so-provet som är på onsdag, känns sådär att ha prov, men de är två prov kvar sen är de klart för då firar man med jullovet, plugg ända ut till de sista! simmade också några längder i bassängen idag, de kändes gött, kändes där emot inte lika skönt som de gjorde sist, men de får gå. nu ikväll har jag fixat med naglarna, kollat solsidan och myst andra advent med mamma ♥ skola imorgon, men gött med två timmars rast iallafall på måndagar

dag 1 - en bild på dig och 10 fakta

- jag är allergisk mot pollen och vissa pälsdjur, till exempel häst. 
- jag är 14 år och halvfinne
- jag älskar att baka, kladdkaka är min favorit
- jag är kräsen vid mat, fisk gillar jag inte!
- jag är en riktig liten gottegris
- jag har blivit en tv-nörd och mitt favorit pogram är sjukhus pogram
- jag är alltid kissenödig, speciellt vid skrattanfall
- jag målar alltid mina naglar, kan inte gå utan, känner mig naken då
- jag har en skada i min rygg, därför slutat handboll
- jag älskar mina bästa vänner, kärlek och familjen

tänkte att jag kör på....

Dag 1. En bild på dig och 10 fakta
 
Dag 2. Din bästavän

Dag 3. Din hemstad

Dag 4. Favorit låt/favorit artist

Dag 5. Favorit outfit

Dag 6. En bild på dig för ett år sen

Dag 7. Bild på ditt rum

Dag 8. Det här finns i din väska

Dag 9. Ditt drömyrke 

Dag 10. Ett åsikt inlägg
 

schule

mot skolan nudå, ska ringa ett samtal innan jag drar men sen beger man sig ut i de iskalla vädret och snö"stormen".... varför kan inte det va snö men ändå sommarvärme?? då hade jag varit nöjd! efter skolan träffar man bästa bästis ♥ och då händer de grejer förstår ni, hoppas på en kanon dag i skolan! 

söndagsmys

söndag idag då, det är även första advent, just nu sitter jag och myser i mitt rum med musik och ljus, väntar på att min älskling ska komma hem och se vad vi ska hitta på, kanske drar ut med massa varma kläder och myser eller så sitter vi bara och snackar eller något liknande. imorgon är det måndag igen då, slutar fyra och då bär de av mot arenan för att köra ett pass i bassängen och fys tänkte jag. var och kolla på luciafirande i stan förrut och de var hur mysigt som helst eftersom de blev den jag ville som blev lucia, grattis
Ida Lejisson ♥



döör







first december

som ni ser så har det skett en liten förändring här på bloggen, jag har gjort en tillfällig heather, de kommer en annan om någon vecka eller något sådant. men iallafall, idag är det första december, de känns skönt, det är snart slut på dagen. och då är det bara tjugotre dagar kvar till julafton, och det känns så himla bra, vill verkligen ha jul nu, lite julpynt är framme, de mesta julbaket är bakat och snön har fallit ner, de känns hur bra som helst, längtar som tusan efter jul nu!!! idag skulle jag gått upp halv nio men jag glömde ställa klockan så de blev istället kvart i elva eller något liknande... hehe, smartis där ja! jag gick upp och direkt in i duschen och sedan fixade mig, sen gjorde jag ingenting och sedan drog jag på konfasak i kyrkan, det var nog de tråkigaste jag någonsin har gjort, usch!! aja, iallafall, jag kom hem runt tre och då åt jag lite mellanmål sen åkte jag till mina kusiner och hjälpte dem med lite smågrejer, och nu sitter jag här. sitter med massvis med ljus tända i rummet och lyssnar på musik, mys! ♥

RSS 2.0