02.48

denna dagen har varit bra, efter jag tagit de lite lugnt så drog jag mig till Erica tillsammans med Elvira. där dansade vi på en dansmatta, sjöng 'sing it' eller va de nu hette. sedan drog vi hem till mig & det är där vi har tillbringat resten av kvällen och även natten. klockan är mycket, men jag är inte de minsta trött ärlig talat, de andra små flickorna kan man verkligen säga att de är tröttna nu.


höstlov

måndag idag då, vaknade runt halv tio, drog mig upp ur sängen och hoppa in i duschen, otroligt skönt var de! efter de satte jag på tv och då var de en film som jag kolla på, "kyss mig" var de, den va lite knäpp men de funkade. åt lite frukost och sen kom min lilla kusin hit, sedan kom Elvira och då kollade vi på en film som heter "de brinner!" nu sitter jag på mitt rum och tar de lugnt, sminkade mig precis och ska antingen va hemma och ta de lugnt, hitta på nåt eller gå ut och gå. idag är det första dagen på höstlovet och det känns så himla bra med lov nu, jag kan sova hur länge jag vill, ta de lugnt, träffa folk som jag inte är med så ofta & ska även se till så att jag och Elvira har roliga dagar och kvällar! ♥ ska bli bästa lovet nu har jag sagt, sen är de bara 6 veckor till jullovet!!

lööördag

gooood morgon får man väll ta och säga till en början, idag är jag glad, idag ska det bli en bra dag, idag ska jag fira min dag med Elvis och det kommer bli lika bra som alltd! först och främst ska Elvis komma till mig, sen ska vi måla min kusin och klä han så att han ser lite läskig ut, han ska bli snyggast! haha, han ska nämligen på ett halloween party nu på förmiddagen, sen ska han på samma spökvandring som jag & Elvis ska på ♥ vet inte ifall den är bra eller dålig, men det kommer säkert bli kanon i vilket fall, ska göra de till en riktigt läskig spökvandring. nu ska jag dra iväg till dollarstore och köpa mig nåt skojigt!

fredag

nu har snön, haglet & regnet fallit ner, vet väll inte vad jag tycket om detta men, är väll ett riktigt mysigt väder om man är inne och kollar på film eller liknande, men det bara ligger där på marken, regnet kommer ner & det blir slaskigt, fy fan! det är inget som vi gillar.

idag är det fredag, fredag är en bra dag idag, det är tacobuffé i skolan, det är helg snart & det är sista dagen innan höstlovet!!! fan va gött, detta kommer säkert att bli en kanon dag! det dåliga med den hör dagen är att jag har matte-prov sista lektionen... får göra det till det bästa & så gott jag kan.
Ha de gött ❤


världens bästa


morgon

sitter vid köksbordet och äter frukost. är sjukt trött & seg idag.. idag slutar jag 15.30 tror jag & då blir det att ta de lugnt & även plugga. igår hade jag utvecklingssamtal & det var både bra & dåligt! ska försöka skynda mig nu


söndag kväll

har precis duschat, har ny rakade ben, ny duschat kropp, ny målade naglar, ny bäddad säng & sist men inte minst ny smörjas kropp!! det är verkligen det bästa som finns, älskar att vara ny duschad och fräsch, nu ska jag sova så goodnight bitches


helgen

nu är jag hemma från en underbart rolig helg, tycker verkligen att det har varit jätte mysigt, har pilgrimsvandrat, lagat mat ute i skogen, lekt lekar, skrattar och mycket mer skoj.

när jag blev hämtad skjutsade pappa mig till min farmor & farfar & där träffade jag Emil, Ella, Emma, Albin, Tilde, Anton, Maria & Tapsa. dagen har beror fullt upp men det tycker jag bara är så himla roligt. är hellre borta mycket än att sitta hemma en hel dag, då blir jag bara sur istället.

imorgon är det måndag & skola imorgon... hatar skolan, usch, fy & blä. måndagar är så sjukt sega för har två timmars rast efter första lektionen. jag ska iallafall strax ta & sova. börjar faktiskt bli lite sliten nu efter allt från konfa lägret, fullt upp på de också, knappt någon ledig stund.


friday freitag fredag

idag är det som sagt fredag + helg, efter skolan drog jag först till stan med några polare och sen drog jag och mötte upp mamma och då blev de ett vinterjack köp. är väldigt nöjd med jackan, är egentligen inte en sån jacka som jag hade tänkt mig, men de fanns ingen och detta var den närmaste men kunde komma. de är nice asså! ♥ därför jag egentligen bloggar nu är för att jag tänkte berätta att jag kommer inte kunna blogga förrän på söndag eller förrän nästa vecka, jag är nämligen inte hemma i helgen för jag är på konfirmations läger, så jävla nice de kommer bli, är faktiskt sjukt taggad! vi ska göra det så kul som de bara går. men jag ska försöka blogga om jag får tid på lördagen (tror inte de men..), ska göra de på söndag om jag verkligen hinner. p&k godnatt 

duktig flicka

igår var det en utav de bästa dagarna på länge, först hade jag so-prov i skolan och det gick kung, är så himla glad! sen så hände det en väldigt tråkig och ledsen sak, jag ramlade ner från min trappa hemma, vi har en övervåning och i en trappan låg det en trasa som jag inte såg och den halkade jag på och gled ner för hela trappan och slog i min rygg..... fy för i helvete vad ont det gjorde ska jag säga, det var inte alls skönt! men då gick jag gråtande ner till busshållsplatsen och tog bussen till resecentrum och mötte upp min bästavän! hon är så bra hon! ♥ efter de gick vi till coop extra och köpte ben&jerry's! vi tog bussen hem och hade lite mys, plugg och lite andra saker! läxor, inlämningar & prov bara försvinner ifrån min lilla lista hemma, så himla skönt! bara små saker kvar nu och jag är så otrolig glad ♥ 

 

bild

sitter just nu i skolan och har bild. idag ska vi ställa in våran sista lektion så slutar ungefär 40 minuter tidigare, så jävla skönt! ♥ efter skolan ska jag dra ner till kyrkans hus för att träffa min konfirmations grupp, ska vara där från fyra till sju.. är väldigt roligt på konfirmationen men ändå väldigt segt att ha så lång tid. idag ska det även vara föräldrarmöte så då bryter vi av lite! nu måste jag jobbaaaaaaa!!

lite glad...

nu är den förbaskade jävla engelskan inskickad, nu är den alltså strycken från listan och det är bara 4 grejer kvar. pallar inte med skolan eller nåt alltså! damp skola typ, haha! får även damp på mina lärare alltså, de är ärlig talat dumma i huvudet. nu sitter jag och kollar på spårlöst och snackar skype med madde ♥ du är så bra du madde! puss på dig min goding! nu ska jag snart måla mina naglar, sen så blir de läggdags för att klara av skolan imorgon... skolhelvetet rent ut sagt! 

lite glad...

nu är den förbaskade jävla engelskan inskickad, nu är den alltså strycken från listan och det är bara 4 grejer kvar. pallar inte med skolan eller nåt alltså! damp skola typ, haha! får även damp på mina lärare alltså, de är ärlig talat dumma i huvudet. nu sitter jag och kollar på spårlöst och snackar skype med madde ♥ du är så bra du madde! puss på dig min goding! nu ska jag snart måla mina naglar, sen så blir de läggdags för att klara av skolan imorgon... skolhelvetet rent ut sagt! 

fredag

sitter i soffan hemma hos min kusiner, ska sova hör en natt tänkte jag, små barnen sover så nu är det bara de vuxna + jag som är vakna. denna dag har ändå varit rätt chill men ändå väldigt full smockad, hehe! ska kika lite på tv nu & snart ta och lägga mig, om jag inte hinner somna i soffan innan jag hinner till sängen.. det är skräll mig!


skolan

sitter just nu i skolan på sista lektionen och har no..så jävla fucking segt! efter skolan ska jag dra ner till stan och raklamera en tröja som jag fick på min födelsedag. efter de kanske jag kikar på stan en sväng eller så drar jag hem och pluggar. fan helt sanslöst vad skolan tar över ens liv.... hela helgen kommer säkert bestå av plugg eller nåt... kanske hörs senare, men vi säger så så länge! hoppas ert liv är bra, själv är man trött på livet helt enkelt! 

....

hinner inte blogga de här dagarna, därför uppdateringen har varit så dålig. kanske tidigast helgen eller början på nästa vecka jag hinner slänga in några inlägg. så sjukt mycket i skolan nu som jag verkligen måste göra, inte en ledig stund känns de som.. egentligen är de säkert inte så mycket, men jag oroar mig, stressar upp mig för ingenting och även tror att det är skit mycket bara för att jag gör alldels för mycket grejer på varje ämne!! bajskorv skola skit kasst nu... inget liv snart asså!

måndag

förlåt för dålig uppdatering, men schemat har varit full proppat.. men idag är det måndag, ny vecka, nya förhoppningar och ett nytt schema för denna veckan. idag har jag skrivit svenska, varit med Elvira, bakat en misslyckad kladdkaka och goda chokladbollar. har även varit ute på en promenix med Elvira, vi snackade, skrattade och skojade, haha! just nu sitter jag framför tv och kollar på de okända. ska strax ta och fixa iordning på rummet, för skolan och se så att allt är som de ska med läxor med mera. godnatt på er, ska försöka lägga mig så fort som möjligt ♥

seg dag

är nu hemma efter en väldigt seg dag, ska nu snart fixa en sak inför mitt utvecklingssamtal, sen ska jag skriva om/rent min no, skrev bara kladden på lektionen. sen ska jag chilla, träffa min älskling, duscha & måla naglarna. måste ta tag i nåt här på bloggen, känns som om den dör ut hela tiden. har ni några bra tips ? kommentera då! 
nu ska jag fixa med skolan p&k ♥

seg dag

är nu hemma efter en väldigt seg dag, ska nu snart fixa en sak inför mitt utvecklingssamtal, sen ska jag skriva om/rent min no, skrev bara kladden på lektionen. sen ska jag chilla, träffa min älskling, duscha & måla naglarna. måste ta tag i nåt här på bloggen, känns som om den dör ut hela tiden. har ni några bra tips ? kommentera då! 
nu ska jag fixa med skolan p&k ♥

onsdag 3 augusti

idag är det onsdag och då hade jag tyska prov, det gick väll sådär, får se vad betyget säger sen. efter skolan drog Erica med mig hem och då bakade vi kladdkaka och chokladbollar, en bild kommer inom dom närmsta dagarna. nu tar jag det bara lugnt och ska strax hoppa ner i sängen och sova. imorgon vet jag inte vad jag ska göra utan vi får se vad som händer då, har haft en väldigt skön och chill dag idag och det gillar vi starkt för jag orkar inte med plugg, skolan tar över ens liv ibland och jag gillar verkligen inte detta! åhåååå livet är som de

skolan

sitter i cafeterian just nu och har 2 timmars rast, rätt segt men snart ska jag ha läsning, dock i fyrtio minuter... hehe jag kan blogga mer när jag kommer hem men nu ska jag dra till en lektion..


RSS 2.0