PLUGG PLUGG PLUGG


ONSDAG

sitter just nu i skolan och ska strax ha no.. blir nog en rätt lugn dag i skolan och hoppas att jag kan få ha de roligt. efter skolan drar jag ner till kyrkans hus för att ha konfirmations träff, när jag kommer hem blir de att äta sallad och de ska bli så jävla gott ❤ ikväll ska jag även slänga ihop bilder från de senaste dagarna. goodbye bitches!


BUSSKUREN


Q/A andra

om du hade en superkraft, vilken skulle de va? – kunna flyga, eller va spider-man.

hatar du någon? ---

vad tycker du om din klass? – oftast bra men ibland jävligt jobbig. 


och om din skola? – kanon!

favorit ämne och hatar ämne? – favorit: slöjd, so och svenska. - hatar: matte och engelska.

beskriv en perfekt dag för dig? – jag får va med dem jag gillar, göra sånt som jag själv gillar.

nämn en sport du aldrig testat som du vill testa & varför? – de skulle va rätt häftigt att prova på boxning, även fast de typ är livsfarligt men man blir jävligt stark av de så de skulle jag vilja prova på.

bästa tv program? (eftersom du kollar så mycket) jag gillar program med sjukhus, brandkår, polis och sånt, men gillar även program som man skrattar till. Men min allra bästa program är nog 112 på liv och död.

vad gör du på din fritid? ---
 

vem är din bästa vän? (jaaaag)våga inte säga något annat – Elvira Mellqvist, har alltid varit och kommer alltid att vara.

vad önskar du dig i födelsedags present? – haha det har jag inte hunnit tänka på än, men de blir väll de gamla vanliga, pengar, kläder och presentkort. Jag kanske ska önska mig en ny plattång också, min börjar bli lite dålig. Och ifall jag kan/får önskar jag mig ett gymkort.

är du nöjd över dina betyg? - ja hyfsat i alla fall. Jag ska försöka höja mig i vissa ämnen som jag har E i men annars är jag faktiskt väldigt nöjd.

är du nöjd med dig själv? – ja de skulle jag väll säga, ingen människa är ju perfekt så jag är ju inte heller perfekt, men jag är jag och ingen annan.

tre bra egenskaper hos en kille – leendet, ögonen, glädjen

tre positiva egenskaper hos dig + tre lite sämre – positiva: omtänksam, positiv, snäll. negativa: känslig, lätt arg, äter för mycket godis.

vilken kroppsdel är du mest nöjd med och vilken är du minst nöjd med – mest: ryggen, att jag har orkat med min skada, att den fortfarande inte har brustit ihop utan att den fortfarande är så hel som möjligt. Minst: låren.

hur bemöter du en kille första gången du träffar honom – ja du, de är inte en lätt fråga, för mig spelar de roll vem de är. Men jag försöker va positiv, ha roligt, och skratta mycket. Jag försöker hålla igång pratet så det inte blir någon pinsam tystnad.

favorit appar på mobilen? – instagram, kik, blogg, we heart it, messenger typ.

varför börja du blogga? – jag vet faktiskt inte, har gjort de förut men la sedan ner de, och nu kände jag att jag ville börja med en ny.

du måste lägga in mer inlägg med bilder!!! – haha okej ska försöka.

hur ser din dröm kille ut? – jag går inte bara på utseendet men som Ulrik och Zac Efron.
 

oskuld? (i know you hate me, pusselipuss) JAA

hur var du som liten? – jobbig, likadan som nu, men jag satt på lekplatsen och sa hej till varena person som gick förbi oavsett ifall jag kände den eller inte. Jag var ute/hos kompisar varje dag, lekte knappt nåt med mina leksaker hemma.

- tycker du själv att du har förändrats mycket under vasa tiden ? – ja en del kanske. Vet inte, folk tycker de så antagligen.

åker du mycket buss? – ja jag försöker i alla fall, jag älskar att åka buss, så himla roligt.

vad tänder du på hos killar? ---

vad är avtändande hos killar? – jag tycker inte att utseendet är så viktigt så vet inte vad jag ska säga.

vad tycker du om skövde? – jag tycker skövde är en bra stad, nära till göteborg och allt, så jag tycker skövde är bra.

vart skulle du vilja bo? – jag vill inte bo i en storstad, gillar inte storstäder så jag kanske bor kvar här i skövde.

vart gymmar du ? – jag gymmar ingen stans nu, men jag har provat att gymma på actic.

har du någon gång brutit en arm? (ben, eller vad som) – nej jag har aldrig brutit något, har bara haft sprickor.

har du något djur, vad? - ja en hund

har du sätt en åsna nån gång? – haha nej

vad tycker du om dom som själva går runt som värsta snobbar med märkeskläder och hela skiten men hatar själv sånna personer? – tycker de är så patetiskt, jag får damp när man läser en blogg och hen är helt märkesfixerad och tror hen är störst bäst och vackrast, men hen själv hatar såna, då tänker jag bara, vad fan är inte dudå?!

har du nära kontakt med din familj ? – ja de tycker jag väll att jag har.

vad gillar du att läsa om på bloggar? – inte bara kroppar i alla fall, utan vad folk gillar m.m. vet inte…

läser du många bloggar? – ja fast finns fler som läser fler.

favorit årstid och varför? – sommar!!!! Sommar, sol, bad, vänner, glass, sallad och allt!!


cozy time


BIL

sitter i bilen på väg hem från Varberg, har hälsat på min storebror eftersom han fyller år idag. efter vägen har de varit -18 grader, fy fan va kallt!! har även varit en trafikolycka som vi fick stå och vänta på, har också besökt Karlssons & bögens, mums. när jag kommer hem ska jag mysa med Elvira och då ska vi prata av oss


ISKALLT


Q/A första

Har du varit tillsammans med någon? - Ja det har jag

Var du kär då? - Ja det tycker jag är en självklar sak, annars är de ingen idé att tillsammans med någon för du första bara för pojkvännen och dig själv.
Kram xoxo

Har du många som läser din blogg ?? - 10-15 stycken eftersom de mesta dels bara är mina närmsta som läser den.

Nått bloggtips? - Alla bloggar handlar om samma grejer nu för tiden, så de spelar ingen roll vilken du läser för på nästa blogg står de samma i alla fall. Så de är en smak sak egentligen. Men menar du hur du själv kan blogga eller om jag läser någon annans?

Kan du göra en videoblogg nån gång?? :) - Ehm.. nej jag tror faktiskt inte de, de blir om något år ifall de skulle hända, jag är inte ens sån människa.

Vilka är din bästa kompisar? - Jag har en självklar vän som Elvira, men jag har ändå väldigt många kompisar som inte är mina bästa. Och dem vet vilka dem är för jag vill inte peka ut någon.

Hur ser ditt rum ut? - Jag har ingen bild på de nu tyvärr, är inte hemma, men kan fixa ett annat inlägg om de någon annan dag när de är städat.

Hatar du någon just nu Isf vem? - Jag nämner inga namn, men visst kan man ogilla människor ibland. Men oftast går de över på en dag eller två.

Vart köper du dina kläder? - Det är olika, jag är ingen människa som måste ha märkeskläder så oftast gina, Bik bok, Vero moda och Kappahl typ. 


Vilken är din bästa klädaffär? - Gina och Kappahl köper jag mest kläder på.

Har du träffat någon kändis? - Ja det har jag

Vad brukar du göra på dagarna när du kommer hem från skolan? - Jag tar hand om läxorna väldigt mycket. Så mesta dels så pluggar jag, sitter och myser med en kopp te och lite mysiga kläder vid tv:n eller framför kaminen.

Skriver du med mycket killar? - Det beror på vad du kallar mycket? Finns det någon gräns man måste stiga för att man ska få ha en pojkvän eller få skriva med killar för att bli accepterad eller vad är det du menar med frågan?
Kram

När fyller du år? - 30 september

Hur många läsare har du? ---

Går du i någon sport? - Nej inte nu, men jag har gått i handboll.

hur ser ditt hår ut när det är blött? - Det är mörkare än vad de är när de är torrt, de torkar väldigt fort ifall jag har de utsläppt så mitt lockiga hår kommer fram ganska fort, men annars är de bara mörkare och lite rakare än vanligt.

Om det börja brinna, säg tre saker du skulle ta med dig ut? - Min mobil, min familj + min hund och min parfym.

Tre saker du skulle ta med dig till en öde ö? - En kompis, min mobil och mat.

Bästa film? - Kan inte bara välja en så, titanic, last song, LOL, ted och många mer.

Skulle du vilja vara känd? - Nej jag tror inte de, skulle vara väldigt jobbigt tror jag, bli förföljd över allt och alltid var vackrast, ha snyggast kropp och allt sånt där, skulle inte orka med de livet. 

Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför? - Jag skulle vilja byta liv med en kille, för vill veta hur de är att va en kille och inte tjej, sen skulle de ju hemskt gärna va en kändis för då får jag även prova på kändislivet. Haha, så jag skulle vilja byta liv med Ulrik Munther en dag för att han är så sjukt söt och snygg.

brinna, drunkna eller skjutas till döds? - Jag skulle helst skjutas till död och dö direkt. Vill inte ligga och ha blivit skjuten min inte dö utan ligga och lidas, de skulle vara hemskt jobbigt tycker jag. Eller om jag har cancer och får reda på att jag inte har långt kvar i livet, vill jag hellre dö direkt än att gå och vänta och tänka på de och även ha ont.

Tränar du mycket? – Efter jag slutade handboll åkte min träning ner lite men jag försöker träna och ska börja träna mer.

Har du något speciellt knep eller hur blir du motiverad till din träning? – Att inte tänka att man hela tiden måste ha den där drömkroppen som alla hela tiden snackar om, alla behöver inte vara perfekt, ingen är perfekt för de första. Men människor som är så överdriva att de hela tiden måste vara pinnsmala och inte äta nått sött eller nått, dem stör jag mig så sjukt mycket på. Men min motivation är att tänka lite på vad man äter (min kost/godsaker måste ändra på sig) försöka träna någon gång då och då för att man inte ska bli överviktig för de är också jobbigt och sen att man tränar på ett roligt sätt.

vad tycker du om märkeskläder & märkesnördar?  – Jag tycker inte att man behöver ha dyrast kläder, smycken och hår. Man kan väll lika gärna använda ”vanliga” kläder. Visst kan man använda några märker kläder oså, men när de går i överdrift så blir jag irriterad. Så i en viss mängd går de bra.

vart kan man hitta snygga skor? – jag köper oftast lite ”billigare” skor, inte för att några skor är billiga ifall de inte är på rean, men här tycker jag samma sak som den förra frågan, allt behöver inte vara märke! Så jag kan säga att där jag hittar snygga skor är på din sko och ibland dna ifall jag ska köpa typ converse.

favorit färg? – Jag har ingen speciell men typ bebis rosa, svart och rosa.

favorit, stad, land, ställe? – eftersom jag aldrig har varit utomlands (flugit utomlands) så vet jag inte hur de är att vara i till exempel USA, London, Turkiet eller så. Men jag skulle verkligen vilja åka till London och USA och även till ett land där man bara solar och badar. Jag trivs ändå väldigt bra här i Skövde, vi har nära till de mesta.

cola/fanta - cola

sol/bad – kan inte välja, vill bli brun men älskar att bada.

vinter/sommar - sommar

sverige /utomlands – vet inte, har inte varit utomlands på det sättet. Så Sverige.

bajs/kiss - kiss

läsa/film – film

springa/gå – hade jag inte varit skadad så de får bli gå.

godis/chips - båda

veckodagar/helg – helg (fredgar)

myskväll/fest – myskväll (nu i alla fall)

vitt/svart - svart till vardags, vitt myskvällar, svart fest

många nära vänner/en bästa vän – svårt att välja!!! både och helst.

kärlek/pengar – kärlek

vad skulle du göra om du vann en miljon? - Ta med min familj + släkt + kompisar på en resa eller bara umgås och leva livet. INTE VA BITCHIG ELLER NÅT!

senaste köpen


eftersom jag inte har bloggat på länge har jag ju hunnit med lite shopping. var på elins esplanad både igår och idag. igår köpte jag träningskläder, ett par speciella men snygga springbyxor och en träningsjacka typ. idag fick  jag med mig ett par trosor och ett par pjymasshorts, de va lite fynd på rean och de gillar vi alla de är kanon. idag fick jag även min julklapp ifrån Matilda, de va en te kopp och te till, har precis druckit upp en kopp och de var verkligen gott. varmt & en härlig smak & doft, ska strax sova. 


äntligen

haha, nu har jag fixat iordning bilderna till den dagen då jag och Elvira hittade på massvis med roliga grejer, bäst! vi började dagen med ett och ett halvt pass på gymmet typ, va riktigt skönt, efter de gick vi till kvantum för att handla och åkte hem och lagade tacos, fasiken va gott, jag älskar tacos. efter de gottade vi hos med en kladdkaka, hahah typ den fulaste jag sett, men den blev as god och perfekt kladdig. så här är de lite bilder. ovan ser ni bilderna, de är inte världens finaste bilder på mig, men de duger iallafall, på kvällen gick vi också på bio, vi såg sune i grekland, den va kanon bra, den är verkligen värd att se.

.

förlåt för att jag inte uppdaterar, men jag orkar inte de längre typ men jag får börja försöka igen. idag är det tisdag och jag slutar tidigt, vet inte vad som händer efter skolan men jag ska försöka hinna svara på era frågor ni ställt till mig. och jag ska även försöka slänga in ett collage på bilderna jag lovat. ska dra till h....... nu


GOD NATT

klockan är över tolv och de är dags för mig att sova. imorgon ska jag på kalas så kommer inte blogga så jätte mycket på dagen utan på kvällen. sovgott!


party

ska slänga upp massor med bilder från den senaste tiden, har en hel del bilder, men kan tyvärr inte lova när, för jag hinner eller orkar aldrig fixa till de.. är nyss hemkommen infrån ett litet mysigt party hos Matilda, de fanns bra och dåliga saker med kvällen, ni som var där vet nog vad jag menar. fick trerätters att äta och de va så sjukt gott, Matilda hade världens bästa serviötrer (hennes päron) hihi, de är så söta när de busar & skojar. jag tyckte att de va en riktigt mysig kväll, och nu ska jag strax hoppa till sängs för är sjukt trött. jag lovar att jag ska blogga mer, men jag orkar inte!! god natt gott folk ♥

SO

sitting in the school, jag väntar på att min so-lärare ska komma så att vi kan börja vår lektion. slutar 15.30 idag, bajs!


läsning, trött & förbannad

sitter i skolan i har läsning, är sjukt trött och har heller ingen bra bok så de är inte kul. slutar om 25 minuter och då ska jag bege mig mot gymmet och de hoppas vi går bra. puss&kram


ledsen tös

skulle bloggat igår, men de blev inte så, orkade inte göra de på kvällen, så jag ska slänga upp lite bilder på de imorgon om jag hinner annars blir de inom de närmsta dagarna. igår var de sista lovdagen innan allvaret, stressandet & för min del gråtandet drar igång. 
 
idag hade jag en väldigt kort och lugn dag vilket var skönt. 08.40-13.30 typ, hehe. efter skolan drog jag till farmor och fixade lite samt åt lite mellanmål innan jag drog mig till kavelbro för att möta upp för att vi efter hon slutat skulle dra till gymmet. är faktiskt stolt över mig själv att ha gymmat 3(4) dagar i rad nu, och nu menar jag inte att vi har slöat på gymmet utan nu har jag satt igång med mitt tränande. jag är inte någon som har några nyårslöften, ingen som har sagt att jag ska ha världens snyggaste kropp eller såkallade drömkroppen. visst är de väll kanske bättre att va normal smal än att vara överviktig, (inte för mig, men för andra) så jag ska kanske tänka på vad jag stoppar i mig och att jag ska träna mer, men vart de slutar och ifall de blivit någon skillnad, de får vi se om några veckor. imorgon går jag till halv 4 och då åker jag ner till arenan tillsammans med Elvira för att köra ett pass i någon timme på gymmet igen, hehe, gym gym & gym för mig är de som gäller. började även dagen och första dagen i skolan med ett tjafs som jag inte orkar.

ORKA


GOD NATT

jag saknar de gamla goa och glada tiden. inte den här sura och ledsna tiden, de här året har börjat rätt så bra men nu är de kasst, är de jag som gör fel eller vad är det de handlar om, antagligen är det väll jag, (som alltid) orkar inte mer, snacka med mig och säg vad de är du håller inne eller vad de nu är.


Forever alone, film-mys


lördag

sitter i soffan och degar, har ingenting att göra, ska jag och mamma göra något eller är de någon som vill träffas kanske? sms, kik eller facebook isåfall, ni når mig överallt ♥ 

look, read and ask to me

kör på en frågestund, så fråga på nuu!

wait

väntar på Elvira, ska dra och handla lite allt möjligt, men framför allt de vi ska ha till våran mys-natt vi ska ha idag ♥ har längtat efter de hela dagen. idag gick jag upp vid tolv igen, haha. hade en rätt seg morgon innan jag börja dammsuga hela nedervåningen och efter de har jag bara suttit här. hoppas alla får en trevlig kväll

3 januari


sitter i köket och väntar på att E ska bli klar så vi kan gå ut på en promenix ❤


01.13

somnar denna natt med några tårar rinnande ner för kinden, vet att de bara är barnsligt av mig att gråta över denna lilla sak but that's me liksom. som ni kanske har märkt har min header förändrats lite, lite fix kvar med den men de kommer imorgon eller på torsdag för nu ska jag sova, god natt


mys-dag

vaknade alldels försent idag, eller har gjort de dem senaste dagarna men skit samma, vaknade vid 12.09 och låg kvar och drog mig lite grann. gick upp efter ett tag och käkade frukost och hela de där köret, när jag åt kom Elvira hit och vi satt och snacka hur länge som helst innan mamma kom in och sa att vi skulle börja tona Elviras hår. så då började mamma med de och jag låg död i min säng, hehe. så mesta dels av dagen har bestått av chilli dill typ, men även en liten busstur. hehee kommer att hända en liten sak här på bloggen ikväll så va förberedda. ska strax fixa för säng om jag orkar så goodbye & goodnight mina läsare.

RSS 2.0