blogggästar

Tja bloggisen! Emelies bff här da. Min andra halva sitter nu och pluggar medan jag gör annat. Emelie är bäst helt enkelt, no more comment! Strax ska jag gå hem och sovisa, men tänkte bara säga att Emelie är bästibäst again, och att jag löv her - men de vet hon!

pusselipuss önskar jag ❤
(skulle varit en fin bild här)


25 augusti

har precis målat mina, Elviras & min lilla kusins naglar. Elvira ska strax dra hem till sig & göra iordning sig, så senare ska jag plugga & städa... känner att detta kommer bli en rolig lördag kväll, eller inte!


massa gottigheter

Efter skolan drog jag till Elvira och pluggade medan hon bakade. Så en stund senare bjöd hon mig på en super god kladdkaka. Efter de någon gång så drog vi hem till mig och åt lite jordgubbar med vaniljsås och choklad. Mums!


bakade förut


07.29

ska strax ta och käka min frulle, har precis duschat & försökt väcka mig, det var mycket svårare att gå upp idag, vet inte varför, för jag somnade typ vid tio. men aja, nu är jag uppe & är hyfsat pigg. skulle ju hellre vilja göra något kul istället för att gå till skolan från tjugo i nio till halv fyra!! I don't like it. jag tänkte att jag bloggar nog mer ikväll eller något sånt där, kanske blir ett mobilinlägg om jag har någon bra rast att skriva på. nu ska datorn ner i väskan & jag ska göra iordning mig 

day 2 & day 1 for my best friend! ♥

då var andra dagen avklarad, lite segt & fick lite damp de sista tjugo minutrarna av so, som var våran sista lektion. har egentligen världens bästa lärare men han var pappa ledig nu så vi har en annan skit lärare nu, och att ha henne i sjuttio minuters so men en fem minutares rast är inte kul...! men nu är jag hemma & dricker ett glas vatten, ska snart måla naglarna & sedan dra vidare antingen till stan eller till coop extra! ♥ ska även ta & möta upp min sötnos Elvira som har gått sin första dag i skolan nu, min lilla sötnos går redan i tvåan på gymnasiet... det är helt sjukt haha! kommer nog att blogga mer ikväll eller senare... simma lungt svenska fölket! 

första dagen

nu har det börjat, nu har allt börjat då man måste gå upp tidigast sju på morgonen, man måste gå i den där jävla koridoren fram och tillbaka, från sal till sal & följa det förbaskade schemat. men det är bara att gilla läget för det är ju inget man kan ändra på i skolan för min störda mentor är ju som han är. men nu sitter jag hos Elvira och chillar lite medans hon går runt och städar hela övervåningen. vet ännu inte vad som händer under eftermiddagen/kvällen men vi hittar säkert på något kul, det brukar vi göra hihi! ♥ kanske bloggar senare eller något men nu ska jag ta & snacka skype lite! 

hjo

ligger på en filt här i hjo, blev frågad igår kväll om jag ville hänga med till hjo badet. så imorse blev jag hämtad och då drog vi hit. bloggar när jag kommer hem. Puss&kram!


picture












sov över hos min kompis inatt, det var mysigt, var en lite seg kväll igår, men det kan bero på att vi va så otroligt trötta efter en hel dag på sommarland! men den dagen var grym, träffade folk från skolan, grannar & lite allt möjligt, det var bara en perfekt dag! men nu idag lördag så gick vi upp vid halv tio eller något sånt, låg i sängen och snacka, åt frukost, städade undan madrassen sen drog vi till hennes mormor & morfar och käkade otroligt god mat! kassler med ost emellan & rostad lök över & potatisgratäng till det! mums filibabba ♥
nu sitter jag och målar mina naglar & lyssnar på musik medans Elvira städar sitt rum & gör lite fint på hennes rum. ska väll senare hem en snabb sväng & fixa lite grann sen drar jag nog tillbaka till Elvira innan hennes "kompis" kommer ♥ bloggar senare! 

ullared

har varit en sväng på ullared också, jag kanske inte är så duktig att ta kort på grejer, men det får bli som det blir, shoppade lite allt möjligt där, och jag såg ola-conny också, så jävla häftigt asså!! här kommer bilderna.










den dagen jag kom hem från ullared kom min lilla söta vän Elvira med en liten present till mig från london! 



tack så jätte mycket älskling! jag älskar dig mega mycket!<3

senaste dagarna

förlåt för lite tråkig uppdatering de senaste, men ska försöka blogga lite oftare, ska försöka göra några fler mobil bloggning. men jag tänkte bara lägga upp lite bilder från dom senaste dagarna. 

varit och kikat lite på när mina kompisar spelat fotboll

luftballong :)

dööööör så gott de är, nutella!!

smsat lite med min störda lilla söta vän, men jag älskar henne iallafall! hade lite tråkigt i bilen hem sådär, hehe

läskigt

ligger i min säng nu efter allt idag, men nu är jag sviiin rädd för det var ngt som lät utanför mitt fönster, i källaren & massa, ville bara säga att jag är/var as rädd, men snart kommer min broder hem och då ska jag sova & lugna ner mig! god natt!!

ritningen till mitt rum


#happy


Right Now

Rensar lite i garderoben och flyttar om lite skit. Senare planerar jag att möblera om också. Och ännu lite senare kommer syrran m. pojkvän så blir de mini kalas för brorsan och papi.

PUSSHEJ


handbollen

kikade på handbolls finalen som var mellan Sverige-Frankrike förut, jag hejade ju såklart på Sverige eftersom jag är från Sverige & jag lever i Sverige! men det gick ju inte så bra för svenskarna men asså jag tycker att dom spelade så bra ändå, dom kom liksom till final men tyvärr så förlorade dom den matchen med 21-20. men jag är iallafall en stolt svenne, för att komma till final och få silver är inte dåligt!!


120810

började dagen med att gå ut & springa, hade egentligen tanken att gå ut och gå men det blev en löprunda istället. det slutade med att jag hamnade i skultorp hos mina kusiner, hängde sedan med dom in till centrum och var lite över allt där. senare på eftermiddagen drog jag hem och duscha, gjorde iordning mig och snacka med mamma för då skulle jag & hon äta på någon restrang för att ha lite fredags mys själva! nu sitter jag i sängen och äter lite nonstop och dricker pepsi! får gotta mig nu efter min sjuuuukt sega dag! 

grillfest!

nu har fölket kommit och nu drar vi igång musiken, vuxnas drickandet & börjar grillaaaa! hörs senare, för nu blir det feeeest!

lidköping 2012


ice cream! hihi

ja jo vi skulle vara pigga & taggade inför kvällen


badar & trixar lite haha!

jag!

hihi

jag igen

min underbara söta vän Elvira!

:) 

sötnos

busfröt

jag älskar jag!

PUSS!


bilder kommer !

jag lovar att dom kommer snart!!! igår träffade jag lovisa & ebba! vi hade det rikigt mysigt, senare framår kvällen var jag fortfarande med ebba men vi träffa även philippa så vi tre drog till lillegården och kolla när skultorp-kik spelade. när matchen var slut kom philippas pappa och hämtade mig och philippa, då drog vi hem till mig & hon sov även här då. vi skratta, sov, film, var ute, drack kaffe cooler & massa mer. det var kul, jag tycker om dig så jädrans mycket!!! nu sitter jag och kollar på några filmer, några filmsnuttar kanske man ska kalla det, haha! men ska snart ta och äta något för har typ inte ätit ngt förän frukost, åt den vid halv ett men klockan är ändå tjugo i åtta nu så kanske är dags nu, hehe! imorgon kommer det hända spännande grejer och gör jag inget på dan så kommer förhoppningsvis bilder upp, men får se som jag alltid säger ! hahaha! p&k!

RSS 2.0